Με παρουσία πολλών επισήμων η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των φίλων του Συλλόγου Εθελοντών Θριασίου Πεδίου στην παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας. Η τελετή έγινε την 17-1-2020 στα γραφεία του Συλλόγου και παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού κα. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, η τέως Περιφερειάρχης κα Ρένα Δούρου, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, Πρόεδροι Συλλόγων και εκπρόσωποι σχολείων.

Η τελετή χαρακτηρίστηκε από την θερμή φιλοξενία που προσέφεραν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Καλυμνάκης και οι εθελοντές του Συλλόγου σε όλους τους προσκεκλημένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυκλοφόρησε και το ημερολόγιο του Συλλόγου για το 2020, το οποίο διανθίζεται με φωτογραφίες από τις πολλές δράσεις του 2019!

Ο Σύλλογος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου διακρίνεται για την πολυσχιδή δραστηριότητα που αναπτύσσει τόσο στον τομέα της πολιτικής προστασίας όσο και της κοινωνικής προσφοράς.

Το ethelontis.gr εύχεται στους εθελοντές του Συλλόγου το 2020 να τους προσφέρει υγεία, δύναμη και όμορφη ανθρώπινη εθελοντική δράση!